/ NL / ENG
Home

Elitis

Elitis is één van de behangmerken die wij in onze winkel aanbieden. Elitis is producent van innovatieve en kwalitatieve wandbekleding, behang en stoffen. De kracht van dit merk is te zien in de mooie structuren en uitgesproken kleuren van het behang. De prints zijn persoonlijk en geïnspireerd op alledaagse dingen en ontwikkelingen op het gebied van mode, film, fotografie, kunst en architectuur.
De uitgesproken stijl van Elitis wordt wereldwijd erkent en mede daardoor zijn ze in staat om zich snel te ontwikkelen. Zo weten zij ons elk jaar weer te verrassen met nieuwe technieken en spannend behang.

KANDY & AZZURRO
Kandy is één van de nieuwe series van Elitis. Vinyl behang op papieren achtergrond. 1 meter breed en 10 meter lang.

Glass
Het behang Glass heeft een parelmoeren uitstraling. De mozaïekachtige structuur maakt het behang levendig. Het behang is extra breed en erg sterk. De grote tekeningen, zoals het portret van een Aziatische vrouw in Warhol stijl geven een leuke twist aan het behang. Maar ook zonder afbeelding is het een prachtig materiaal, verkrijgbaar in een rijk palet aan kleuren.

Parelmoeren, gegolfd vinyl papier, gelakt, hard en schokbestendig. 1 meter breed en 10 meter lang. Prijs vanaf 229 euro per rol.

NATIVES
Het behang Natives bestaat uit een verzameling van patchwork huiden. Een fantastisch behang met prints van dierenhaar, zebrapatronen en getatoeëerde huiden. Vuurbestendig, vinyl behang.
70 cm breed en 10 meter lang.
Prijs vanaf 128 euro per rol.

MISE EN SCENE
Mise en Scene is een rijk, levendig behang. Over de spiegelende achtergrond zijn kris kras gekleurde vezels geplaatst, waardoor een mooi, diep behang ontstaat.
140 cm breed
prijs vanaf 112 per meter